مربای زردآلو یکی از انواع مرباهایی است که میتوانید در این فصل تهیه کنید. شما میتوانید این مربا را در هنگام صبحانه صرف کرده و از یک وعده متفاوت و خوشمزه لذت ببرید. پس، اگر دوست دارید که به جای مربا توت فرنگی یک نمونه جدید را امتحان کنید، زردآلو بهترین گزینه خواهد بود. با ما در بیسکوپدیا همراه باشید تا طرز تهیه مربای زردآلو را برای شما بازگو کنیم و آن را در کنار انواع چای صرف کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو
برای تهیه این مربا به مواد اولیه زیر نیاز داریم.
مواد اولیه | مقدار لازم |
---|---|
زردآلو بدون هسته | ۱ کیلوگرم |
شکز | ۶۰۰ گرم |
آبلیمو | ۱/۴ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه مربای زردآلو
اگر دوست دارید که مربای زردآلو را با روش حرفهای تهیه کنید، با ما در مراحل زیر همراه باشید.
مرحله اول؛ آماده سازی زردآلو
در ابتدا، مانند مربای آلبالو باید زردآلو را از هسته آن جدا کنیم. برای این کار میتوانیم از روشهای گرفتن هسته آلبالو هم استفاده کنیم. سپس، این میوهها را به خوبی میشوییم و چیزهای اضافهای مثل برگ و ساقه را از آن جدا میکنیم. بعد، به شکل دلخواه در قطعات کوچکتر برش میدهیم.
مرحله دوم؛ پخت زردآلوها
حالا باید یک قابلمه بزرگ برداریم. یک ردیف زردآلوهای ریز شده را کف آن میچینیم و روی آن را با شکر میپوشانیم و به سراغ لایه بعدی میرویم. این کار را تا جایی ادامه میدهیم که زردآلوها تمام شوند. سپس، مستقیم قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا در حین آب انداختن بپزد. حواسمان هست که مربای زردآلو را خوب هم بزنیم تا به قوام مناسب برسد.
مرحله سوم؛ برداشتن کفها
وقتی مربای زردآلوی ما در حال جوشیدن است، روی آن کفهایی ایجاد میشود. برای اینکه مانند مربا توت سفید یک حالت شفاف را در مربا ایجاد کنیم، کفهای روی آن را به آرامی با قاشق بر میداریم و میریزیم.
مرحله چهارم؛ تست قوام
در این مرحله که مربا در حال جوشخوردن است، باید چک کنیم که به قوام مناسب رسیده یا نه. برای این کار، مقداری از آن را بین دو انگشت قرار میدهیم و اگر حالت چسبندگی مناسبی داشت، یعنی آماده است. پس، آبلیمو را به آن اضافه کرده و هم میزنیم. اجازه میدهیم کمی دیگر این ترکیب جوش بخورد تا مانند مربا شاتوت جا بیفتد.
مرحله پنجم؛ نگهداری مربا زردآلو
وقتی که یک بار دیگر مواد ما جوش خورد، قابلمه را از روی حرارت بر میداریم. اجازه میدهیم تا مربای زردآلو خنک شود و سپس آن را در شیشههای مختلفی که آماده کردهایم، میریزیم. نگهداری مربا با نگهداری انواع کیک متفاوت است و میتوانیم شاهد این باشیم که در همین شیشهها بهمدت چند ماه سالم و خوشمزه باقی بمانند. البته توجه داشته باشید که اگر درب شیشه را باز نکنید، میتوانید تا حداکثر یک سال مربا زردآلو را در یخچال نگهداری کنید اما در صورت باز کردن درب آن بهتر است، تا ۱ الی ۲ ماه آینده مصرف شود.
نوش جان!
کلام پایانی
طرز تهیه مربای زردآلو از جمله دستورالعملهایی است که در انواع دسر و شیرینی با زردآلو قرار میگیرد و میتواند با انواع نان در وعده صبحانه سرو شود. علاوهبر این، میتوانید این مربای سالم و خوشمزه را با پنکیک رژیمی سرو کنید و لذت ببرید. امیدواریم که این نکات برای شما مفید و کاربردی باشد.