طرز تهیه مارمالاد زردآلو در دسته انواع مارمالاد قرار میگیرد که به نوبه خود عطر و طعم فوقالعادهای دارد. مارمالاد بسیار کاربردی است تا بتوانید آن را همراه با انواع نان یا حتی پنکیک استفاده کنید و لذت ببرید. همچنین، زردآلو یک میوه پر مصرف برای تهیه چیزهای خوشمزهای مثل: لواشک زردآلو و کیک برگردان زردآلو است که همه شما دوست خواهید داشت. پس با ما در این مطلب از بیسکوپدیا همراه باشید تا این مارمالاد خوشمزه را تهیه کنیم.

مواد اولیه برای تهیه مارمالاد زردآلو
برای تهیه این مارمالاد خوشمزه و متفاوت به مواد اولیه زیر نیاز داریم.
مواد اولیه | مقدار لازم |
---|---|
زردآلو خشک شده | ۲ فنجان |
آب | ۴ فنجان |
شکر | ۲ فنجان |
دارچین | ۱/۲ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه مارمالاد زردآلو
برای تهیه مارمالاد زردآلو با ما در مراحل زیر همراه باشید تا در پایان یک مارمالاد حرفهای و خوشمزه تحویل بگیرید.
مرحله اول؛ آمادهسازی زردآلو
در ابتدا مانند روشی که در مربای زردآلو در پیش گرفتیم، باید میوهها را آماده کنیم. برای این کار آنها را در ظرفی مناسب ریخته و به خوبی میشوییم تا هرگونه مواد اضافه از آن جدا شود. سپس، یک قابلمه کوچک بر میداریم و آنها را درون قابلمه میریزیم و آب را میافزاییم. اجازه میدهین که این ترکیب بهمدت ۸ ساعت خیس بخورد.
مرحله دوم؛ تهیه پوره از زردآلوها
بعد از گذشت این مدت زمان، میتوانیم همان قابلمه را مستقیما روی حرارت قرار دهیم تا جوش بخورد. در این مرحله باید پوره زردآلو را تهیه کنیم. بنابراین، مانند روشی که برای پورهکرذن توت فرنگی در کاپ کیک توت فرنگی انجام دادیم، بعد از کمی جوش خوردن که باعث لهشدن زردآلوها شد، با قاشق چوبی کمی آنها را فشار میدهیم تا پوره شوند. به جای این روش هم میتوانیم در ابتدا زردآلوها را با غذاساز پوره کنیم و سپس به مراحل زیر بپردازیم و این روش انتخابی است.

مرحله سوم؛ پخت پوره زردآلو
حالا وقت آن است که مجددا پوره زردآلو را بپزیم تا جا بیفتد. برای این کار قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و شکر و آبلیمو را به آن میافزاییم. سپس، اجازه میدهیم تا بین ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد. این باعث میشود تا قوام مناسب در مارمالاد زردآلو شکل بگیرد. در همین حین، باید خوب مواد را هم بزنیم تا نسوزد. در پایان، دارچین را هم اضافه میکنیم و بار دیگر کل مواد را هم میزنیم.
مرحله چهارم؛ نگهداری و سرو مارمالاد زردآلو
حالا میتوانیم، مارمالاد زردآلوی خود را مانند روشی که در مربای آلبالو انجام دادیم، نگهداری کنیم. برای این کار، شیشههایی در ابعاد دلخواه بر میداریم و آنها را با مارمالاد پر میکنیم. درب آنها را محکم بسته و تا چند ماه از آنها نگهداری میکنیم. این مارمالادها میتوانند در قرابیه مارمالادی هم استفاده شوند تا ظاهری متفاوت به انواع شیرینی عید نوروز شما بدهند. فراموش نکنید که بهترین راه برای نگهداری از مارمالاد زردآلو استفاده از ظروف شیشهای است که میتواند در یخچال تا ۱ سال در صورت باز نشدن درب آن باقی بماند. اگر هم که درب مارمالاد را برای مصرف باز کردهاید، بهتر است تا نهایتا ۳ ماه آن را مصرف کنید تا از تغییر رنگ و شکرکزدن آن جلوگیری شود.
نوش جان!

کلام پایانی
طرز تهیه مارمالاد زردآلو یک دستورالعمل کاربردی برای خانمهایی است که نمیدانند با میوههای مانده چه کار کنند. این مارمالاد در کنار انواع دیگر آن مثل: مارمالاد توت فرنگی و مارمالاد هلو میتواند به شما در پخت کیکهای مختلفی کمک کند تا ظاهری متفاوت به آن بدهید و با چیزهایی مثل شربت گل محمدی یا انواع فراپه سرو کنید. امیدواریم که از نکات گفته شده، بهره لازم را ببرید.